Saturday, September 19, 2009

Inleiding

Londen, 7 september
Na wat gesukkel en getsjool met Eurolines op zaterdagnamiddag in Londen aangekomen. Direct het hostel gezocht en een dutje gedaan, aangezien de nacht in Kortrijk behoorlijk vermoeiend was...

De dag nadien, 6 september dus, een turbo-citytrip door Londen gewandeld. In het kort: Tower of London, Houses of Parliament, Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Regent Street, Soho, Harrods, Buckingham Palace, Hyde Park ,Green Park, St James Park en Kim ‘Kay, die niet ontsnapte aan Jeroens scherpe oog.
Ondertussen nog wat kerken en kathedralen tegengekomen waarvan de naam al ontsnapte.

In een Apple Store snel eens gekeken wanneer ons vliegtuig opsteeg, kwestie van goed voorbereid te zijn de dag nadien. Bleek dat de vlucht dezelfde avond om 1.30 was. Een streepje door de rekening. Blijkbaar kan 7 september ook 6 september zijn, maar dan een beetje later op de avond.
Dan maar teruggekeerd naar het hostel. Op de bus nog een sympathieke Indier tegengekomen. Ondanks z’n ramadan trakteerde hij ons op een drankje. Dan kan je niet anders dan sympathiek zijn, me dunkt.

’s Avonds nog zonder veel moeite een busservice naar Stansted geregeld en hier zitten we dan, op de vlucht London-Kuala Lumpur.

No comments:

Post a Comment